Novena Croatica

Knjiga koja po prvi put, na jednom mjestu, okuplja devetnice koje se mole u našem narodu. Zbirka sadrži 69 devetnica. Nadamo se da će ova zbirka poslužiti „podizanju oluje na nebu" svim devetnicama koje ćemo iz nje izmoliti. 

„Moli, nadaj se i ne brini!" rekao bi padre Pio.

Zbirka krunica Rosaria

Zbirka krunica Rosaria predstavlja iznimno vrijedan izvor pobožnosti koje su duboko ukorijenjene u srcu Hrvatskog naroda.
Razvrstane u dvije tematske cjeline, knjiga sadrži čak 81 različitu krunicu. Prvo poglavlje posvećeno je molitvama uz Gospinu krunicu, a drugo donosi pobožnosti povezane s raznim drugim krunicama.

Slika "Gospa od Ružarija" - uokvirena reprodukcija

Uokvirena reprodukcija prekrasne slike „Gospa od Ružarija“ prikazuje Djevicu Mariju koja na svom krilu drži Dijete Isusa Krista, dok njih dvoje zajedno svojim rukama drže krunicu.

Originalna slika djelo je španjolskog slikara Bartoloméa Estebana Murilla (Sevilla, 1. siječnja 1618. – Sevilla, 3. travnja 1682.)

30 dana molitve za muža

Sveta krunica, sedam načina razmatranja o otajstvima knjiga je koja blago mudrosti o molitvi krunice sažima tako da nam uvijek može biti na dohvat ruke kao poticaj za početak molitve, ali i dublje uranjanje u taj spasonosni izvor.

Promocija Novene Croatica u Zagrebu

Novena Croatica u medijima